top of page
Search

Foto: Ingrid dos Santos


Vi har hatt stor suksess med skatecampen for jenter på Tjøme skatepark de siste tre årene. Derfor har vi igjen samlet noen av Norges flinkeste skatere som instruktører for å lære damer i alle aldre å skate. Nivå er ingen hindring, noen deltakere har aldri satt sine føtter på et rullebrett før, mens andre er rutinerte skatere som ønsker å ta triksene til neste stadie. Det som er så fint med skating er at alle konkurrerer kun med seg selv, og man fint ferdes på samme plass selv om alle har ulik erfaring.


Vi krysser fingrene for sol når campen braker løs den 22. juli. Påmeldingen åpner på onsdag 30. mai klokken 9:00. Husk at det er populært, så hvis du vil sikre deg en plass bør du sette alarmen og hive deg over tastaturet når det åpner.


Vi ses!


Mvh Ingrid, Eldrid og Steffen

20 views0 comments

På mandag 28.02 kommer Girlskate til Oslo skatehall! All jenter på skateboard kan komme, uansett alder og nivå. Det blir giveaways fra våre sponsorer Junkyard og Jarritos, skatedemo med crewet og mange kule jenter på brett. Kom og skate med oss!
32 views0 comments

Endelig begynner det å bli flere varmegrader, solfylte dager og tørre ramper! Vi gleder oss til sommeren og håper det blir mange gøyale dager i skateparken.


Følg oss på Instagram og følg med på nyheter om oppkommende kurs og besøk rundt omkring i landet. Vi jobber også med å få opp en nettbutikk, så det vil også være mulig å kjøpe nye t-skjorter, skateboards og annet snacks snart.


Vi gleder oss!

7 views0 comments
1
2
bottom of page