top of page

Hvem er vi som har laget Girlskate?

Steffen R.M. Sørum

Girlskate_portrett-4.jpg

Eldrid Johansen

Eldrid Johansen har utgitt mange bøker for barn og ungdom siden hun debuterte med ”Sara vil bli stjerne” i 2005. I tillegg til å være barnebokforfatter jobber Eldrid som sanger, syngende skuespiller og litteraturprodusent i Den kulturelle skolesekken.

 

I mange år har Eldrid reist rundt i Norge med skrivekurs, ulike opplegg rundt bøkene sine og med konserter og barneforestillinger. Hun har gjestet litteraturfestivaler, bibliotek og skoler, og er en etterspurt litteraturformidler. «Skriv genialt!», som ble laget av samme gjengen som «Girlskate», ble nominert til Brageprisen, og fikk Kulturdepartementets pris for beste fagbok for barn og unge i 2016.

 

I 2017 ble «Faraos forbannelse» nominert til ARKs barnebokpris. Eldrid er en ivrig skater og ble norgesmester i VERTskateboarding i 2019.

@eldridjo

Girlskate_portrett-3.jpg

Steffen R.M. Sørum

Steffen R.M. Sørum kommer opprinnelig fra Stavanger. Debuterte med romanen «Du elsker meg» i 2000 og har siden utgitt flere bøker for voksne, ungdom og barn.

 

I 2016 fikk han Kulturdepartementet pris for boken «Skriv Genialt» som han skrev sammen med Eldrid Johansen og Ingrid dos Santos.

 

Steffen jobber på Norsk barnebokinstitutt med å utdanne barnebokforfattere. Han forsøker å skate, spille spill og lese når han har tid. 

@steffensorum

Girlskate_portrett-2.jpg

Ingrid dos Santos

Ingrid dos Santos har illustrert flere bøker for barn og ungdom, deriblant Bestefar og jeg-bøkene skrevet av Hilde Hagerup og Skriv genialt! som ble nominert til Brageprisen og fikk Kulturdepartementets pris for beste fagbok for barn og unge i 2016.

 

I tillegg til å være illustratør jobber Ingrid som innholdssjef på Bergans of Norway, der hun har ansvaret for alt visuelt innhold for friluftsklærprodusenten.

 

På fritiden er hun en ivrig stisyklist, snowboarder og skater. Hun trives best med aktiviteter som krever en eller annen form for knebeskytter og hjelm, og hun bærer stolt sine blåmerker som små medaljer. 

Ingrid er også SoMe-ansvarlig i Girlskate og designer alt av t-skjorter, klistremerker og brett. 

@incredibing

bottom of page